Miten kopioida osoitekirja vanhasta webmailista uuteen ?

Vanha https://webmail.dvn.fi
Osoitteet -> Tuo/Vie -> Vie osoitekirja, Valitse viennissä käytettävä muoto: -> vCard -> Tallenna nimellä: OK (katso mihin kansioon tiedosto tallentuu).

Uusi https://posti.dvn.fi/webmail
Klikkaa oikeasta yläkulmasta Osoitekirja -> Tuo -> Tuo tiedostosta:Browse (etsi tallentamasi contacts.vcf tiedosto) -> Tuo -> Valmis

Jos tulee ilmoitus "Ohitettu X kpl olemassa olevaa merkintää", niin sitten on ollut useampi tieto samalla yhteystiedolla. Tarkista vanhasta webmailista mikä on voimassa oleva osoite.
  • 24 Käyttäjää hyötyi tästä ohjeesta